Certyfikat zaufania klientów​​​​​​​

Certyfikat Honaro jest świadectwem rzetelności firmy, wystawianym przez jej prawdziwych klientów. Opinie wystawiają jedynie zweryfikowani klienci, którzy korzystali z usług, bądź produktów firmy. Na wystawione opinie, firma nie ma wpływu, nie może ich edytować, usuwać, bądź moderować.

 

Opinie
potwierdzone Certyfikatem Zaufania Klientów
Certyfikat Honaro jest świadectwem rzetelności firmy, wystawianym przez jej prawdziwych klientów. Opinie na Honaro mogą wystawiać wszyscy zweryfikowani klienci, którzy korzystali z usług czy produktów firmy. Na wystawione opinie, firma nie ma wpływu, nie może ich edytować ani usuwać.
*l***g*...

*l***g*...

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
Szybkie i fachowe naprawienie usterki a także gotowość do porady w kwestiach ogólnych dotyczących instalacji elektrycznej.
*o***z*...

*o***z*...

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
 Miałem problem z instalacją w mieszkaniu, wszystko szło na jednym obwodzie i to jeszcze starym aluminiowym. Pan Edward przebudował instalację w mieszkaniu, na miedzianą. Praca została wykonana terminowo, zgodnie z umową, wszystko działa sprawnie, cena bardzo atrakcyjna. Dodatkowo Pan Edward zaproponował kilka rozwiązań, jeśli chodzi o instalację.
Jakub Ignaczak

Jakub Ignaczak

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
Kontakt z firmą ELED miałem "dzięki" nie działającemu żyrandolowi i plafonowi w domu. Pan Edward sprawdził instalację i sam żyrandol i plafon, które jednak trzeba oddać na gwarancję. Punktualnie, uprzejmie i fachowo. Polecam.
Karol Głuszewski

Karol Głuszewski

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
 Pan Edward wymienial u mnie w mieszkaniu instalację starą (aluminiową) na nową miedzianą oraz zamontował mi oświetlenie LED. Z wykonanej usługi jestem bardzo zadowolony, poszło sprawnie, w bardzo dobrej cenie ale przede wszystkim wszystko działa jak należy i kilka rzeczy jest fajnie zmienionych. Co do LEDów to wiadomo super sprawa, fajnie wygląda takie oświetlenie i fajnie się tym steruje (inaczej dla gości, inaczej na filmy) Polecam! Wykoane tak jak cała reszta - bardzo dobrze
Marcin Ordon

Marcin Ordon

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
 Bardzo fachowa i tania robota. Polecam Pana Edwarda wszystkim. Wszystko zostało wykonane idealnie.
Jakub Zimnak

Jakub Zimnak

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
Polecam Pana Edwarda, jest solidny, bardzo miły i punktualny.
Fachowiec na którego zawsze można liczyć. Zaprojektował i wymienił w moim mieszkaniu starą instalajcę aluminiową na miedzianą
Alicja Puchalska

Alicja Puchalska

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
Fima świadczy fachowe porady w zakresie rozwiązań elektrycznych, ponadto realizuje projetky instalacji sprawnie i rzetelnie.
Jarek Andrelczyk

Jarek Andrelczyk

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
Firma ELED wymieniła i zaprojketowała całą instalację elektryczną, telefoniczną i świetlną w moim domu. Jestem bardzo zadowolony z wykonanego zlecenia ponieważ: 1) wszystko zostało wykonane solidnie i na czas 2) fachowcy w firmie widać, że się znają na rzeczy i proponują rozwiązania tak żeby wyeliminować problemy, a nie żeby mnie naciągnąć na dodatkowy koszt 3) Z firmą jest bardzo fajny kontakt POLECAM FIRMĘ ELED JAKO RZETELNĄ FIRMĘ ELEKTRYCZNĄ
Krzysztof Ułanowski

Krzysztof Ułanowski

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
Polecam firmę ELED, ponieważ Pan Edward zna się na rzeczy (poinformował mnie o wszelkich problemach i przedstawił mi bardzo fajne ich rozwiązania), a następnie sprawnie i solidnie wykonał powieżone mu prace. Wszystko wykonał dokładnie i na czas.
Karol Andruszków

Karol Andruszków

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
Zleciłem firmie ELED wymianę całej instalacji elektrycznej w moim mieszkaniu, montaż wszystkich gniazdek, włączników, okablowania do internetu, telewizji i telefonu oraz montaż oświetlenia i instalacji diod LED. Bardzo podoba mi się to jak zlecenie zostało wykonane, gdyż: 1) zaproponowano mi całość rozwiązania w sposób bardzo zrozumiały 2) bardzo spodobały mi się proponowane rozwiązania typu umieszczenie gniazdek tam gdzie będą rozstawione sprzęty stałe w niewidoczny sposób(lodówka, zmywarka i pralka), niezależność włączników światła (mogę włączyć tylko część żarówek w żyrandolu) lub fajny układ bezpieczników - danym bezpiecznikiem wyłączam odpowiednią grupę urządzeń np. wyjeżdżam na weekend wyłączam wszystko co podłączone do prądu dwoma pstryknięciami ale nie wyłączam lodówki 3) Wszystkie włączniki i gniazdka zostały zamontowane bardzo solidnie (nic nie wypada, nie przekręca się itp...) na odpowiedniej wysokości i w odpowiednich miejscach 4) Wszelkie światła w moim mieszkaniu zapalają się niezależnie (mogę sobie sterować nimi tak jak chcę - nie że na jednym włączniku mam pięć żarówek) 5) A instalacja diod LED jest super - wszyscy goście są zachwyceni :) a w całym mieszkaniu jest super atmosfera (pełna regulacja moc, kolory - Super! No i fajnie że na koniec posprzątali po sobie Ogólnie śmiało mogę polecić firmę ELED
Autodom.pl

Autodom.pl

pozytywna
2016-02-16 9:22:31
Pan Edward bardzo profesjonalnie wykonał zlecone przez nas zadania tj. wymiana bieżącej instalacji elektrycznej na nową, położenie kablów z mediami i internetowych oraz montaż oświetlenia w całym biurze. Kontakt był ok, prace były przeprowadzone na czas, a po zakończeniu prac zostawił po sobie porządek. Podobały nam się zaproponowane warunki cenowe oraz zaproponowane przez pana Edwarda rozwiązania